Saturday, March 21, 2009

Virus


Entah yang mana satu dosa aku hingga virus menyusup masuk ke dalam laptop, dan beberapa jam tadi menyekat akses aku ke blog ni.

tapi dengan pelan kecemasan yang sebenarnya tak berpelan, disahut dupdap dupdap kalut dalam perasaan aku, maka berjaya juga aku menanganinya..kalaulah ia bolehlah dikatakan berjaya.

Jangan terperanjat kalau tiba-tiba terus senyap, kelemasan dijerut oleh virus.

6 comments:

a.b geldofg said...

eeeeeeee takut!

azman said...

aku hargai ketakutan ko ab..

tapi aku lebih hargai kalo ko bagi aku petunjuk ke arah pemulihan yang berkekalan.

si nakal andi said...

aku rasa ko kena antar laptop ko jumpa bomoh la..

dengar dengar dekat area tanjung aru sana banyak hantu penanggal

aku rasa ada seekor dah tersangkut kat laptop ko tu!!

Azfa said...

pc aku yg kat opis tuh kene virus2 cinta... semua file .doc(word) secara tiba2 jadi hidden...ada sape2 pakar virus disini yg bisa membantu aku..

azman said...

virus cinta??

kalo virus cinta, sure gedik. Payah nk dirawat.

campak ke lombong saja la

i.am.belle said...

man, kena selalu delete cookies dlm internet history tu dan selalu scan dgn spyware. cari je download dr internet.

Advanced-SystemCare-Free